Ballerup-rytter sprang mesterskabet hjem
Ridning-kopi-1.jpg
Ballerup-rytterne sprang distriktsmesteskabet hjem fra stævnet i Vallensbæk. Foto: privatfoto
Ridning Ridestævnerne har ligesom alt andet sport været lukket ned det meste af sidste år og en del af i år, men da forsamlingsforbuddet lettede lidt skyndte 2 gange 4 springryttere fra Ballerup Rideklub, sig at samle et ponyhold og et hestehold og tog til Vallensbæk for at være med i distriktsmesterskabet for klubhold 2020

Mesterskabet blev afholdt for 2020, selv om vi er et stykke inde i 2021, det var nemlig ikke muligt at afholde mesterskabet sidste år, og derfor blev det rykket til i år, så snart der blev åbnet op for stævneaktiviteten.

Mesterskabet blev holdt over to dage. Den første dag var det ponyerne der skulle prøve kræfter med det hårde felt.

Længe lå Ballerup Rideklubs ponyhold til placering, men blev overhalet til allersidst og fik en femte plads. Ponyholdet bestod af: Filippa Bertelsen på Buster, Eva Christensen på Allan, Linea Hansen Høst på Bella og Laura Gade på Lady.

På andendagen var det hesteholdets tur til at konkurrere. Alle fire ryttere og deres heste klarede deres springrunder flot og med få fejl. De fire flotte springrunder gjorde at de vandt og nu kan kalde sig distriktsmestre for klubhold hest i spring 2020.

Det vindende hestehold bestod af: Cecilie Kongebro på Landlyst Stakkanto, Mette Augustesen på Canberra PP Z, Anette Brøndum på Birkholm’s Chirac og Lise Kjelstrup på Nørhedens Cirell.

På grund af Corona restriktionerne, kunne der ikke afholdes præmieoverrækkelse på Vallensbæk Ridecenter hvor stævnet blev holdt, men rytterne fik præmierne og de flotte æresdækkener med hjem, som alle hestene fik da de kom hjem, så der kunne blive taget billeder og sagt tillykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *