Gymnastikken starter langsomt
Skovlunde-gymnastik-kopi.jpg
Indendørs bliver det ikke, men Skovlunde Idrætsforening håber at kunne påbegynde den udendørs træning i denne uge. Foto: privatfoto
Gymnastik I Skovlunde Idrætsforening har gymnastikken det seneste års tid, som stort set alt andet, været meget præget af Corona-situationen.

Men nu er der løsnet lidt op for grebet og derfor satser SIF på at begynde noget af den udendørs aktivitet.

”Der har været lukket mere og mere ned for aktiviteterne – og siden december måned har der ikke været mulighed for indendørs aktiviteter. Vi har håbet, at der her i foråret ville blive lukket lidt op, men sådan skulle det ikke gå. Det lysner dog lidt med de seneste muligheder for idrætten, og i denne uge satser vi på at starte op udendørs med hold, der har mulighed for at træne ude, indenfor de givne rammer. Endvidere håber vi på, at inden sommerferien kan der måske åbnes mulighed for at træne indendørs – ellers ser vi naturligvis frem til at kunne åbne igen med den nye sæson, der starter op til september måned,” siger formanden for Gymnastikudvalget, Bent Mogensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *