Byggeri i landzonen
Debat Teknik og Miljøudvalget har netop besluttet at give tilladelse til at bygge fire parcelhuse i den grønne kile, landzonen og kolonihaveområde.

På trods af at udvalget for få måneder fik at vide at deres beslutning om en lignende dispensation i landzone og grøn kile blev afvist af naturklage-
nævnet. Enhedslisten stemte naturligvis imod, begge sager da vi mener landzone og grøn kile skal fastholdes.

Jeg er ærgerlig over, at vi nu bruger kommunale ressourcer på at give en tilladelse og vejlede borgerne når vi ved, at sagen ankes til naturklagenævnet, hvor der også skal bruges ressourcer på at behandle den.

Ejendommen er desuden omfattet af kommuneplanens rammebestemmelse 9.F9 – Haveforeningen Brøndgården, der udlægger områdets anvendelse til fritidsformål, herunder varige kolonihaver. Dette er endnu en væsentlig grund til at der ikke skal bygges parcelhuse i området.

Jeg syntes ærlig talt, at vi holder os selv for nar når teknik- og miljøudvalget dispenserer lige efter en lang og hård proces med kolonihaverne blot for at give lov til et andet byggeri i landzonen, kolonihaveområde og grøn kile.

3 kommentarer om “Byggeri i landzonen”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Ballerup kommune i en nøddeskal.

  Fuldstændig ligeglade med myndighederne og borgerne, bare de kan få bygget overalt og nedlagt alt grønt og natur.

 2. Erik Gram, Fuglehavevej 1,Måløv siger:

  Helt enig, vi skal 3 borgmestre tilbage før der var en vis “cigarføring og styr på skidt og kanel. Sidenhen har vi fået masser af park navne, så må alle være tilfredse , skulle man jo mene. Men Hjortesprings-kilen er og bliver det nationale bindeled med en storslået naturoplevelse og den helt naturlige lunge, der markedsføres alt for lidt her i kommunen. Og i stedet for opfattes som,- at være i vejen. Den opfattelse for man også let af .kommuneplaner der nævner at Skovbyggelinier burde nedlægges .Herre gud, De de små pinde af skov vi selv kan levere til glæde for nabokommunerne, var værd at supplere og tværtimod ikke destruere.

 3. Martin Jensen siger:

  Det er en sørgelig udvikling vi er vidne til .
  Hvordan for vi stoppet dette vanvid .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *