Prisuddeling på en ny måde
Talentpris-1.jpg
Årets talentpris og de medfølgende 15.000 kroner gik til bandet MASK. Foto: privatfoto
Hædert De kommunale foreningspriser samt talent- og kulturprisen blev torsdag aften delt ud. Æren var den samme, men festen var blevet væk.

Det plejer at være en fest med fyldt sal, taler fra scenen, bragende klapsalver samt mad og hygge ved bordene. Men i år var uddelingen af årets foreningspriser samt kultur- og talentprisen en noget anderledes forestilling.

Forsamlingsforbuddet havde begrænset festen noget, men selvom man ikke kunne mødes og fejre prismodtagerne, så var æren og anerkendelsen heldigvis den samme.

Borgmester Jesper Würtzen (A) var vært fra en tom sal på rådhuset og første prismodtager var Thomas Silfen, formand for Ballerup Esport, der blev årets leder for øvrige foreninger.

Hanne Malmberg fra DBC fik æren af at blive udnævnt som årets leder for idrætsforeningerne.

Som noget helt nyt blev der uddelt en pris til to unge frivillige inden for idræt og øvrige foreninger. Årets unge frivillige fra øvrige foreninger blev givet til Emilie Hyllested Andersen fra Ballerup Spejdergruppe DDS og Årets unge frivillige fra idrætsforeninger gik til Simone Thornholm fra DBC.

Længere proces

Herudover blev årets kulturpris og talentpris uddelt. Uddelingen er i år blevet grebet lidt anderledes an med en længere nomineringsproces, hvor alle nominerede på forhånd er blevet præsenteret i Ballerup Bladet.

Formand for kultur- og fritidsudvalget, Charlotte Holtermann (A) og direktør Morten Skovboe fra Danske Banks afdeling i Ballerup uddelte de to priser.

Vinderen af talentprisen 2021 blev bandet MASK og Baghuset LIVE fik Kulturprisen 2021.Afslutningsvis uddelte Jesper Würtzen Team Ballerup-midler til eliteidrætsforeningerne, som er sponsoreret af en række virksomheder hjemmehørende i kommunen.

130.000 kroner blev det til hver af de fem foreninger, der deltager i samarbejdet. Det drejer sig om Svømmeklubben Triton, BMS Basket, DBC, Ballerup Skovlunde Fodbold og Ballerup Skytteforening.

Man kan stadig se prisuddelingen virtuelt på https://ballerup.dk/prisuddeling.

Årets prismodtagere:

Talentprisen : MASK
Kulturprisen: Baghuset Live
Årets leder – øvrige foreninger: Thomas Silfen, Ballerup Esport
Årets leder – idrætsforeninger: Hanne Malmberg, DBC
Årets unge frivillig – øvrige foreninger: Emilie Hyllested Andersen, Ballerup Spejdergruppe DDS
Årets unge frivillig – idrætsforeninger: Simone Thornholm, DB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *