Kommunale priser overrækkes online
Kulturpris.jpg
Overrækkelserne af de store kommunale kulturpriser plejer at være en festlig forestilling med taler, overrækkelser og masser af tilpu9ere.ø Men i år bliver det, som mange andet, anderledes. Foto: privatfoto
Hæder I år bliver overrækkelserne af de kommunale talent, kultur- og foreningspriser ikke som det plejer. Denne gang kan man se med derhjemme fra sofaen

Den plejer at stå på levende lys, fyldte borde og festlig stemning på Baltoppen LIVE, når kommunalbestyrelsens traditionelle nytårsfest for foreninger afholdes. I år bliver det helt anderledes. Der kan prisuddelingen opleves af alle interesserede hjemme fra sofaen.

Da Ballerup Kommune åbnede for indstillingerne til de forskellige priser i september 2020, var der lagt i kakkelovnen til en stor fest med to helt nye priser. Men i takt med corona-smittens udvikling og at forsamlingsforbuddet blev sat ned til 100, til 50, til 10 og herefter til fem har det været nødvendigt at gribe prisuddelingen anderledes an.

Nye priser

Torsdag den 11. februar klokken 20 afsløres det, hvem der har modtaget priserne, og alle interesserede kan følge med, for afsløringen kommer til at foregå online. Her uddeles prisen til årets ledere for idrætsforeninger og øvrige foreninger. Herudover uddeles årets kulturpris og talentpris, som i år er grebet lidt anderledes an med en længere nomineringsproces. Alle nominerede er gennem de seneste uger blevet præsenteret i Ballerup Bladet. Oven i hatten uddeles der i år, som noget helt nyt, en pris til to unge frivillige inden for idræt og øvrige foreninger.

Borgmester Jesper Würtzen (A), formand for kultur- og fritidsudvalget Charlotte Holtermann (A) og direktør for Danske Bank afdeling Ballerup, Morten Skovboe vil afsløre vinderne.
Følg med på ballerup.dk/prisuddeling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *