Den frygtelige Jonstruplejr
Debat Det bliver en lang tovtrækken, og det er ikke alting der kan tjenes penge på.

Men nu har Freja Ejedomme investeret og visse ting kan ikke lade gøre, blandt andet så mange boliger på området, vågn op.

April og maj måned kvækker frøerne livligt i skoven, trods 200 meter derfra er et kæmpe værksted med forurening af bensoler og diesel som er rendt ud på betonparkeringselementerne. Militærkøretøjerne skulle sælges på auktion, men de lækkede diesel så betonen er mættet gennem 50 år, så derfor skal betonen bortskaffes, og ikke granuleres og bruges til stabil andre steder, så flytter forureningen med og bliver nemmere udvasket til vores grundvand. Man kunne starte med oprydning.

Der bliver en kæmpe trafik med tunge biler og når 150-200 boliger bygges, graves det hele op og har man tjekket om Måløv rensningsanlæg kan klare så meget.

Hvis ikke så skal der nye rør i jorden, kloakrørene er jo gamle betonrør, det bliver ikke sjovt. Hold jer under 200 boliger, så kan det godt være området kan bære det.
Indgangen der findes i dag skal gøres større. Der er 110 meter fortov, der kan bruges til ind og udgang med 40 meter imellem.

Der er også plads til en buslomme og selvfølgelig skal mini-rundkørslen laves inde på området bag vagten, hvor sløjfen ville være, så der ikke skal eksproprieres ejendomme og jordstykker fra os uden for området, vi må døje med støjen.

Der skal også tages hensyn til børnene. Derfor skal der laves hævede flader med felter, ikke lysregulering, fordi bilismen ved godt, at er der børn i feltet, så koster det – de fleste bliver kørt lige til skoletrappen.

Så lyt til os der bor her – begræns boligerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *