Lokal basketklub får OK-støtte
Jonstrup-Basket.jpg
Spillerne i Jonstrup Basket, store som små, kan få glæde af den nye sponsoraftale, som klubben har indgået med OK. Foto: Jonstrup Basketball Klub.
Basketball ’Udvikling gennem det gode fællesskab’.

Sådan lyder mottoet i Jonstrup Basketball Klub, der går meget op i, at klubbens medlemmer bliver mødt af et trygt miljø hver dag. Der skal være plads til alle.

Klubben har netop indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK for netop at gøre mere for de medlemmer, der er så vigtige i dagligdagen.

”Som i mange andre klubber er midlerne i Jonstrup Basketball Klub begrænsede, derfor er det vigtigt, at vi kan supplere kontingentindbetalinger med sponsorater, så der bliver endnu bedre muligheder for at skabe gode rammer, hvor vores medlemmer kan udvikle sig basketmæssigt og socialt,” siger Anne Tønnes Jessen, der er medlemsansvarlig i klubben. Hun fortsætter:

”Vi vil gerne kunne afholde nogle basketcamps for medlemmerne, hvor der er mulighed for at gøre nogle lidt andre ting end de daglige træninger. For eksempel invitere nogle gæstetrænere”.

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Jonstrup Basketball Klubs sponsoraftale, så gives støtten,
uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte basketballspillerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *