Grus eller sand efterlyses
Debat I Ballerup Syd har vi det dejligste naturområde ved det, der kaldes Svanesøen

.Man kan gå rundt om søen, man kan fortsætte langs golfbanen, gå til naturlegepladsen Haren i Ådalen. Og man kan fortsætte til Ballerup Idrætspark. Og undervejs er der sat bænke op. Her er skønt og hyggeligt på alle årstider.

Men går man til Svanesøen fra Magleparken under broen ved Motorring 4, så skal man gennem et stykke med jord, sten og ujævnheder. Og når det har regnet eller der er faldet tøsne, så er det en stor sti af vandpytter og mudder.

Er det ikke muligt at få smidt noget sand eller grus på det stykke?

Jeg møder rigtig mange, når jeg selv går tur der. Så når området åbenlyst bliver brugt så meget, så kunne Ballerup Kommune godt bruge lidt penge på noget sand eller grus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *