Grund til foræringspris?
Debat Ved en nærmere undersøgelse af omstændighederne omkring salget af den 4938 kvadratmeter store grund midt i Ballerup, nærmere betegnet Matr. Nr.: 1 gy på adressen Ekkodalen 1 i Ballerup By, kan man af tingbogsattesten se, at borgmesteren den 1. december 2017 har solgt den cirka 5000 kvadratmeter store grund til en meget lille foræringspris af 1.800.000 kroner + moms altså 2.250.000 kroner i alt.

Hvilket på ingen måde harmonerer med den offentlige ejendoms- og grundværdi, der den 1. oktober 2016 – med udskrift den 9. August 2017 – er takseret til en samlet værdi af 26.608.900 kroner altså langt over 26 millioner kroner.

Hvorfor har borgmesteren nærmest foræret grunden væk til Tyrkisk Kulturforenings moskebyggeri?

Og hvordan hænger det sammen med, at Tyrkisk Kulturforening har solgt/udstykket deres tidligere grund på Jonstrupvej 246 – til tre grunde, for en anslået værdi mellem 6-8 millioner kroner?

Det ser ud til at Ballerups borgere er gået glip af rigtigt meget velfærd – for minimum 24 millioner kroner – fordi borgmesteren i Ballerup kommune, har prioriteret at foræret en indbringende byggegrund væk til Tyrkisk Kulturforenings moskebyggeri, i stedet for at bringe værdigt velfærd til kommunens ældre, syge og svage borgere, ved ikke at sælge grunden til markedspris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *