Digital træning i Måløv
Online-gymnastik-kopi.jpg
Når man nu ikke kan komme til fysisk træning, så kan man altid gøre det hjemme i stuen. Foto: privatfoto
Træning Nu går Måløv Idræts Forening live online med gymnastik, yoga, zumba og dans. Instruktørerne live streamer direkte hjem i stuen så man kan træne selvom foreningerne er lukket ned.

Som følge af restriktioner kan foreningen ikke afvikle fysisk træning i hallen og så må man tænke nyt.
”Vores mål er at tilbyde medlemmer motion og socialt samvær under denne nedlukning,” fortæller formand Thomas Lorenzen og fortsætter:

”Vi forventer, at restriktionerne og forsamlingsforbuddet fortsætter noget tid endnu, men det skal ikke holde os fra at dyrke idræt, holde os i bevægelse og online kan vi gøre det sammen – hver for sig – på en coronasikker måde.

Situationen med corona betyder at mange foreninger må udvikle og omstille foreningsaktiviteterne til de vilkår, der gælder og som løbende ændrer sig. Det gælder om at tænke nyt og nu prøver vi at finde ud af hvad god online-træning er,” siger formanden.

Måløv Idræts Forening tilbyder derfor nu 18 trænings sessioner hver uge på forskellige dage og tidspunkter i løbet af ugen, hvor der livestreames. Der er desuden adgang til træningsvideoer, som kan bruges efter behov. Det er gratis for medlemmer at deltage og er man ikke allerede medlem af foreningen kan man tegne et online-medlemskab.

Der er træning for både gravide, børn, familier og voksne og der er endnu flere tilbud på vej. Faktisk kan der være op til 99 på hvert hold, hvilket giver 1782 pladser hver uge.

Adgang til onlinetræning sker på www.maaloevif.dk/OnlineTræning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *