Det mobile testcenter rammer atter Ballerup
Lundebjergskolen-05-copy-2.jpg
Det mobile testecenter fra Region Hovedstaden kommer blandt andet til Skovlunde, hvor den vil holde ved Skovlunde Skole, afdeling Lundebjerg. Foto: Arkivfoto
Prøver Region Hovedstadens mobile testcenter kommer igen på besøg på flere steder i Ballerup Kommune de kommende dage.

Nu er der snart mulighed for at blive testet andre steder end på det velkendte Covid-19 testcenter på Energivej i Ballerup.

Region Hovedstadens mobile testcenter kommer nemlig til kommunen i de kommende dage, hvor man kan blive testet uden at bestille tid i forvejen.

Fredag den 8.. januar og lørdag den 9. januar kommer det mobile testcenter til Grantoftecentret, Grantoftestrædet  i Ballerup. Her kører bus 143,144 og 156 til døren og der er parkeringsmuligheder på Platanbuen.

Søndag den 10. januar kommer testecentret til Skovlunde Skole afdeling Lundebjerg. Der er kort gang fra Skovlunde Station og man kan parkere på p-pladsen via Lundebjerggårdsvej – man kan følge skiltene.

Man skal ikke bestille tid i forvejen, man kan bare møde op. Man skal huske mundbind, sundhedskort og ikke mindst varmt tøj, da man skal vente udenfor og der kan være ventetid.

Hvis man skal testes på andre tidspunkter, skal man bestille tid til et af de faste testesteder via coronaprover.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *