Stor succes for triton-svømmere
Triton-kopi.jpg
I alt 12 Triton-svømmere stillede op til junior DM og det blev til ni medaljer og en række rekorder Foto: privatfoto
Svømning DM for juniorer på kortbane blev i år afholdt i en ”corona-sikret” udgave, hvor svømmerne kun måtte være i hallen under eget løb, og hvor tilskuere ikke havde adgang. Derudover var mesterskabet delt i to – et for pigesvømmerne i Greve og et for drengesvømmerne i Århus.

Men på trods af det alternative set-up, blev det et helt forrygende mesterskab for de lokale Triton-svømmere.
12 svømmere stillede til start for klubben og det blev til i alt ni medaljer, en guld, seks sølv og to bronzemedaljer)
Det blev også til fem nye seniorklubrekorder og 11 nye juniorklubrekorder.

”De flotte resultater vidner om en kæmpe mental styrke hos vores unge juniorsvømmere. Svømmesæsonen har naturligvis været meget præget af diverse corona-restriktioner, så dette mesterskab har været det første egentlige store stævne i år. I sommer ansatte vi vores nye elitetræner Carles Subirana Sagristà, og han har virkelig imponeret med sit arbejde med svømmerne,” siger Tritons formand og ansvarlige for konkurrenceafdelingen, Jesper Waterval.

De ni medaljer blev svømmet hjem af følgende svømmere:

Liva Stjernholm, der vandt guld i 400 meter fri, sølv i 200 meter fri og sølv i 800 meter fri, Mathilda Hyldal Jung, der vandt sølv i 100 meter bryst og sølv i 200 meter bryst, Mikkel Hjelm:, der vandt sølv i 200 meter ryg, bronze i 100 meter ryg og bronze i 50 meter ryg og endelig Lasse Darlem Brandt, der vandt sølv i 400 meter fri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *