Overvejer du at skifte dit varmesystem? Lær mere om et jordvarmeanlæg
ballerupbladet.dk-www.greenmatch.dk-21-12-2020.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: Der kan være flere grunde til, at du går med tankerne om at udskifte dit nuværende varmesystem i din bolig med et nyt. Det kan bl.a. være af enten økonomiske eller miljømæssige årsager. Hvis du overvejer at skifte dit varmesystem, kan du f.eks. skifte til et jordvarmeanlæg, da det er en løsning med flere fordele.

Skift til et jordvarmeanlæg
Men hvordan virker et jordvarmeanlæg? Et jordvarmeanlæg udnytter energien i jorden til at producere varme til din bolig. Et jordvarmeanlæg kan bruges til at opvarme både luft og brugsvand. Det er en langt mere brugervenlig løsning end f.eks. eller olie- eller gasfyr, fordi ikke du ikke skal sørge for at fylde noget på dit fyr jævnligt. Et jordvarmeanlæg passer sig selv og sørger for, at der hele tiden er varme i din bolig.

Gør din økonomi en tjeneste
Der er ingen tvivl om, at du gør din økonomi en tjeneste, hvis du går fra enten et olie-, gas eller pillefyr til et jordvarmeanlæg. Det er nemlig en løsning, der giver dig store besparelser på dine varmeregninger. Du skal ikke gå ud og betale for f.eks. olie. I stedet kan dit jordvarmeanlæg hente energi fra jorden helt gratis. Et jordvarmeanlæg producerer langt mere energi, end det selv bruger, hvilket gør det til en økonomisk god løsning.

Du skal dog se det som en investering, da det bestemt ikke er gratis i installationsomkostninger. Men det er penge, som du tjener ind igen med årene.

Vær god mod vores miljø
Hvis du gerne vil forsøge at være bedre mod miljøet, hjælper det også at skifte til et jordvarmeanlæg. Du reducerer din boligs CO2-udslip markant, hvis du går fra et fyr til et jordvarmeanlæg. Det er ikke en 100% CO2-neutral løsning, men det er stadig en løsning, der er langt mere miljøvenlig end de fleste andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *