Vil du gerne spare penge i din hverdag?
ballerupbladet.dk-www.circlek.dk-03-11-2020.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: Har du nogle gange en følelse af, at dine penge bare forsvinder? Hvis du gerne vil spare nogle penge til hverdag, kræver det blot, at du ændrer nogle af dine vaner og mønstre. Hvis du sætter dig ind i, hvad du faktisk bruger penge på, er det som regel ikke så svært at spare noget hver måned.

Her får du tips til, hvad du blandt andet kan ændre af vaner og mønstre.

Spar penge på transport
Når du hver dag skal transportere dig til og fra arbejde eller skole, kan det hurtigt løbe op i enten benzinpenge eller billetter til tog eller bus. Hvis mange af dine penge går til transport, kan du prøve at vælge din cykel, så snart det er muligt. Hvis bare du vælger din cykel hver tredje gang, er der stadig mange penge af hente på en måned.

Hvis du er afhængig af at kunne køre i din bil, kan du overveje at købe et benzinkort, så du kan spare penge på den benzin, du køber.

Tjek dine abonnementer igennem
I dag kan du have abonnement til stort set alt. Det gælder både lydbøger, fitness, streamingtjenester, måltidskasser m.m. Som regel er det ikke ret store beløber, du betaler hver måned, men til gengæld løber det hurtigt op, når du har mange af dem.

Derfor er det en god idé at tjekke alle dine abonnementer igennem. Du har garanteret nogle, som du sagtens kan undvære.

Køb ind ud fra ugens tilbud
Hvis der er noget, der også hurtigt kan gå mange penge til, så er det mad. Hvis du ikke normalt handler ind ud fra, hvad der er på tilbud, kan du med fordel begynde gøre det. Hvis du planlægger dine måltider ud fra det, kan du nå at spare mange penge på en måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *