Sådan kan du komme gennem dit rygestop
ballerupbladet.dk-apopro.dk-09-11-2020.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Der er i dag mange, der drømmer om at stoppe med at ryge – og det med god grund. Uanset hvor vi vender os hen, får vi nemlig at vide, hvor usund en vane der her er tale om og ligeledes de negative konsekvenser, den kan have på hele vores liv.

Derfor er det bedre at påbegynde et rygestop – og et er aldrig for sent at komme i gang. Der er dog bare lige et problem.
Når der er tale om rygning, er der nemlig også tale om afhængighed, og derfor er det de færreste, der kan stoppe fra den ene dag til den anden.

Prøv med nikotintyggegummi
Heldigvis findes der derfor nogle forskellige metoder, man kan benytte sig af. De virker ikke for alle og har dermed også forskellige effekt, men måske kan en af dem have positive egenskaber for dig.
Derfor bør du starte med at tage et kig på nikotintyggegummi. Her er der tale om et tyggegummi, du tager i munden, når trangen til at ryge opstår. Når du tygger dig igennem, vil der blive frigivet nogle forskellige stoffer, der er med til at sænke din trang, og derfor vil du hurtigere glemme alt om cigaretter. Lyder det spændende? Så klik her og læs mere om nikotintyggegummi.

Der er andre metoder
Derudover er der flere, der bruger nikotinplastre, der har lidt samme effekt. De sættes på kroppen og afgiver det stof, der er med til at mindske rygetrangen. Med plastre sikres det, at kroppen hele tiden er dækket ind, og derfor er der mindre tilbøjelig til at tage en cigaret, når man får lyst.
Mange prøver sig også frem med diverse kurser og forskellige former for rådgivningsmøder. Her er fordelen, at man motiveres af hinanden, og derfor kan det for dig også være den rette vej at gå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *