Medaljer og rekord til Ballerup-skytter
Skytte-kopi-1.jpg
Elmer Vagner fra Ballerup Skytteforening fik to medaljer og samtidig en rekord med hjem fra DM. Foto: privatfoto
Skydning Fire skytter fra Ballerup Skytteforening deltog i weekendens DM på 10 meter luftriffel i Viborg, der blev afholdt af Dansk Skytte Union.

På grund af Corona restriktionerne var det kun skytter og hjælpere til børneskytterne der måtte være til stede, så det var svært at få pisket en høj stemning op til finalerne.

Bedst gik det for den unge Elmer Wagner, der vandt klassen U13F – hvor der skydes 30 skud i fritstående stilling.

Elmer Wagner opnåede et flot resultat på 302,7 point, hvilket var 6,1 point mere end skytten på andenpladsen og tilmed ny dansk rekord. Efterfølgende skød han sig også i finalen hos HerreJunior – skytter op til 21 år – med et resultat på 605,5 point efter de indledende 60 skud. Som den klart yngste i finalen og for første gang i en finale om et dansk mesterskab, hvor de otte bedste fra den indledende konkurrence dyster om de tre medaljepladser, var Elmer mere med for at lære end for at vinde. Han ville det dog anderledes og var med helt i toppen i hele finalen.

Til slut måtte han dog bøje sig for en langt mere erfaren skytte fra Aalborg, men det blev til en absolut fortjent og noget overraskende sølvmedalje.

I klassen U17 med rem deltog Esther Bentzen med forventning om at kunne blande sig i toppen. Det lykkedes også næsten, men hun måtte nøjes med den utaknemmelige fjerdeplads.

Hos DameJunior blev Ballerup Skytteforening repræsenteret af Katrine Christensen. Hun blev nummer fire i kvalifikationen til finalen. Her kom hun godt fra start og var ikke langt efter de førende, men to dårlige skud lige efter hinanden sendte hende ud af konkurrencen på en lidt skuffende sjetteplads.

I herreklassen var det veteranen Steffen Olsen der var forventninger til. Da Steffen har – måske landets største samling af DIF guldmedaljer – var han opsat på at hente endnu en. Resultatet i kvalifikationen var dog ikke helt på højde med hans normale resultater og han gik derfor i finalen som nr. 2. Her fortsatte den unge skytte Nicklas Kildehøj fra Bredstrup-Pjedsted med at skyde op til det han kan, og da Steffen stadig ikke helt kunne finde de rigtig gode skud fra, så måtte han denne gang nøjes med sølvmedaljen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *