Kræmmerfesten ser fremad efter rædselsår
Kraemmerfestival-2019-1-copy.jpg
Den sædvanlige fest og handel på Ballerup Kræmmerfestival har været helt aflyst i 2020. Det har kostet på bundlinjen, men nu ser kræmmerfestivalens formand frem mod et nyt og forhåbentlig bedre år. Foto: Arkivfoto: Mia Lundholm.
Festival Det har været et hårdt år for Ballerup Kræmmerfestival. Coronakrisen har givet et stort underskud. Formanden ser nu fremad mod et forhåbentlig bedre 2021.

Nogle af de brancher, der har været hårdest ramt af coronaen er forlystelser og aktiviteter og blandt dem er Ballerup Kræmmerfestival.

Festivalen er en af de største lokale attraktioner og traditioner, men har været helt aflyst i 2020. Det viser sig nu i regnskabet, hvor de røde tal, ikke overraskende, blinker vildt.

Hjælp på vej

”Vi har fået en underskud på 400.000 kroner i 2020. Selvom vi har fået aftale med mange af vores kreditorer, så har vi fire kreditorer, der gerne vil have deres penge. Det forstår jeg ganske godt, for det er deres levebrød der er blevet fjernet fra dem. Vi får formentlig gavn af nogle hjælpepakker, der kan dække udgifter og drift, så vi skal nok kunne give vores kreditorer deres penge. Så jeg har det fint med, at vi har nogle krav imod os. Det er mere alvorligt for en del af vores underleverandører, da vi i sidste ende kun skal have tingene til at løbe rundt, selvom vi giver penge til gode formål,” siger Morten Løgager, formand for Ballerup kræmmerfestival.

Han er dog ganske fortrøstningsfuld i forhold til det nye år.

”Ingen ved jo, hvad der sker, men vi ser fremad nu. Vi regner med at være på banen i 2021. Vi har konceptet og musikken er klar. Det hele er blot udskudt et år, så vi skal bare rulle det ud. Så vi er fortrøstningsfulde indtil videre,” siger Morten Løgager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *