Hjælpende hænder til lønafdelingen? Tjek tilbud på lønadministration
ballerupbladet.dk-www.azets_.dk-01-11-2020.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: Står du med akut behov for en ny lønmedarbejder, der har det forkromede overblik over såvel lokal som national lovgivning i hele Norden?

En medarbejder, som er i stand til at håndtere opgaver inden for refusion fra fx kommunen, løn i det offentlige og procesoptimering af lønadministrationen? Sådan en medarbejder kan du finde med kort varsel ved at række ud til bureauer og konsulenthuse, der i forvejen sidder inde med egnede kandidater til lønledelsen.

Strømlinet tilbud på lønadministration
Strømlinede og professionelle tilbud på lønadministration finder du nemt online hos de store konsulenthuse, der sidder med erfarne lønkonsulenter. Indhentning af løninput, udbetaling af løn og effektiv håndtering af din virksomheds lønsystem er alle opgaver, som du kan finde én til at løfte, uden du behøver indhente jobansøgninger eller lægge opslag op på jobportaler.

Konsulenthuset er det eneste, du behøver række ud til, hvilket også gør processen omkring at finde ny leder til lønafdelingen diskret, hvilket er kærkomment, hvis du nu ikke ønsker, at nyheder om udskiftning i lønafdelingens ledelse skal sættes i omløb uden for virksomheden.

Lønkonsulenter med kendskab til relevante love
Som sagt er det muligt og nemt at finde løsninger inden for lønadministration, hvor din nye lønkonsulent har kendskab til de love og regler, der gælder på alle niveauer i hele Norden. Så står du med en international virksomhed eller en virksomhed med mange pendlere fra fx Sverige, risikerer du ikke, at lønafdelingen går fejl af lovgivningen – og GDPR overholdes også.

Find den bedste lønportal
Nu du leder efter en lønkonsulent, kunne det også være, du skulle skele til forskellige typer lønportaler til lønadministration. I dag finder du mange kommunikationsportaler, der gør det nemt for ansatte at registrere fravær, holde øje med feriesaldi og give ledere adgang til at godkende tidsrapporter mv. Vælger du at lave lønadministration selv, så hav en god lønportal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *