Find det rette autoværksted i Brøndby kommune
ballerupbladet.dk_-7.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Internettet har på mange måder gjort livet lettere på nogle områder. Der er efterhånden ikke det, vi ikke kan finde svar på ved hjælp af en hurtig googlesøgning.

Uanset hvilke behov eller udfordringer man står over, så kan internettet give os svar på, hvem der kan afhjælpe problemet. Nogle gange er der så mange om buddet, at det kan være svært at overskue, hvem man skal vælge. Sådan er det især, hvis det er en automekaniker, man har behov for.

Valg af automekaniker
På miljøstyrelsens hjemmeside står der, at der ifølge branchens skøn er mellem 7500 og 9500 autoværksteder i Danmark. Hvis man dividerer antallet af autoværksteder med antallet af kommuner i Danmark, så vil det svare til, at hver kommune har mellem 75 og 95 autoværksteder. Derfor er der altså ikke noget at sige til, at det er et svært valg hvilken automekaniker, man skal gå til.
Antallet af autoværksteder i en kommune afhænger selvfølgelig af flere ting, men ikke desto mindre kan man vide sig sikker på, at der er mere end et autoværksted at gå til, i den kommune hvor man bor, og desuden er der ingen, der siger, at man absolut skal vælge et autoværksted i samme kommune eller by, man er bosat i.

I Brøndby kommune viser en hurtig søgning på ‘Brøndby autoværksted’, at der er mere end 58 autoværksteder at vælge mellem. Altså nok til at de fleste er forfaldne til at vælge den automekaniker, der ligger tættest på hjem frem for at bruge lang tid på at undersøge hvilken automekaniker, der er bedst.

Vælg Quickpoint som din foretrukne automekaniker
Blandt de i alt 7500-9500 autoværksteder i Danmark udgør Quickpoint 29 af dem. Det lyder måske ikke af meget, når man sætter antallet af Quickpoint værksteder op imod det fulde antal af autoværksteder, men set i lyset af at Danmark har 98 kommuner, så kan man sige sig selv, at Quickpoint er at finde i mange af dem.

At Quickpoint er at finde 29 steder rundt omkring i landet, er selvfølgelig ikke den eneste grund til, at Quickpoint bør være dit foretrukne autoværksted. Hos Quickpoint vægtes kvalitet og service højest, og derfor kan du være sikker på, at dine behov altid bliver mødt og opfyldt, uden at du behøver bekymre dig om, hvad du monstro ellers har betalt for. Det kan være dyrt at gå til mekanikeren, og derfor lægger Quickpoint vægt på, at det ikke skal være dyrere end nødvendigt.

Hos Quickpoint får du prisen at vide forud for reparationen, så du ved, hvad du betaler for. Skulle det ske, at der er noget andet, der trænger til at blive lavet, reparerer Quickpoint det kun i samråd med dig, og du vil blive oplyst en ny pris, så du ikke får et chok, når regningen skal betales.

Udover god service er kvalitet også i højsædet, og derfor bestræber Quickpoint sig altid på at leve op til kvalitetskravene, hvorfor de jævnligt bliver kontrolleret af FDM, Michel og Teknologisk Institut for at sikre, at kvalitetskravene bliver mødt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *