Drilsk vandledning stopper kloakprojekt
Centrumgaden-3.jpg
Centrumgaden er gravet op og har ligget stille et stykke tid på grund af en vandledning, der havde forputtet sig. Foto: privatfoto
Graveprojekt De sidste par uger har opgravningen af Centrumgaden ligget stille. En vandledning lå i vejen, men nu kommer der snart gang i projektet igen.

Mange borgere har bemærket, at det store opgravningsprojekt i Centrumgaden har ligget stille i den seneste tid og flere har undret sig over, hvad der egentlig (ikke) sker.

Men nu er mysteriet opklaret.

Årsagen er en drilsk vandledning, der ikke lå, hvor den skulle og derfor lå i vejen for den kloakledning, som skulle have være gravet ned.

Lå et andet sted

”Ifølge vores data vidste vi, hvor vandledningen lå, men det viste sig, at data var forkert. Den lå ikke, hvor vi troede den lå og derfor måtte vi stoppe. Nu skal vi flytte vandledningen, så vi ikke kommer i vejen for kloakken,” siger Ander Valentin, projektleder fra Novafos.

Miseren har altså betydet, at man har måttet udsætte gravearbejdet et par uger, men i følge Anders Valentin skal man igen i gang onsdag, hvis alt går efter planen.

”Vi graver ikke op andre steder, men tager projektet i etaper og graver ned efter planen. Det kommer ikke til at betyde, at folk kan mærke det, og der vil højst være afbrudt vandforsyning en halv times tid, hvilket vi så varsler, inden vi afbryder. Den samlede tidsplan skulle så heller ikke blive påvirket af denne uheldige pause,” siger Anders Valentin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *