Wolfpack tog stikket hjem
Wolfpack-kopi-4.jpg
Wolfpack tog sejr i hjemmekampen mod Bears Academy, hvor især Devin Thomas var toneangivende. Foto: Fn Sportsfoto.
Basketball BMS Herlev Wolfpack sejrede i Herlev Hallen Lørdag eftermiddag, hvor Akademiet fra Hjortshøj Egå var på besøg, der nu hedder Bears Academy.

Typisk er et akademi for unge spillere, men dette er suppleret op med udenlandske spillere som norske Nikolas Skouen, amerikanske Keane Thomann og reserve spillere fra Danmarksmestrene Bakken Bears.

Bears var også konkurrencelystne fra start, hvor de lavede et forspring efter netop Skouen og Thomann som man skulle se mere til. Wolfpack kæmpede sig dog til tilbage efter god fight og med Devin Thomas som en dominerende faktor.

I anden periode fik ulvene mere fat om kampen og med aggressivt holdforsvar og angreb blev der slået tilbage til en halvlegsføring på 44-42.

I anden halvleg kværnede ulvene løs, med stor rotation hvor alle spillere fik spilletid vandt Colman og Moss aggressive ulve halvlegen med 13 point, hvor det nemt kunne have været mere. Bears måtte sende venlige tanker til Keane Thomann der ender kampen med 30 point og 16 rebounds.

For ulvene var det en solid hold indsats, dog skal Devin Thomas nævnes for en fin kamp med godt forsvar og gode angrebsmæssige præstationer og kampen blev vundet med 84-69.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *