Tre på stribe til Rosenlund Volley
Rosenlund-Volley-kopi.jpg
Rosenlunds volleydamer vandt igen og er nu på førstepladsen i ligaen inden en påtvungen pause. Foto: privatfoto
Volleyball Efter to sejre i årets første to kampe i 1. division på hjemmebane skulle Rosenlund Volleys D1 søndag spille mod Lyngby-Gladsaxe 2 på udebane.

I skyggen af CoVid19 og de nye restriktioner, der betyder, at der ikke må samles mere end ti voksne til blandt andet sportsarrangementer, kunne tredje kamp for Rosenlund Volleys damehold fløjtes i gang på udebane i Engelsborghallen.

Holdets trofaste tilskuere var fulgt med og støttede allerede fra starten af dameholdet med klap, kampråb og hujen.

Og det blev en meget tæt og spændende kamp, der gav publikum fuld valuta for pengene.

Første sæt blev tabt med sætcifrene 25-18, men med is i maven, lange dueller hen over nettet og gode afslutninger blev de næste tre sæt trukket i land med sætcifrene 21-25, 22-25 og 24-26. Med dagens sejr indtager Rosenlund Volleys damer 1. pladsen i 1. division.

Fra mandag er seniorturneringerne sat i bero i minimum fire uger frem og dameholdet kommer til at træne opdelt med maks. 10 personer ad gangen, mens man afventer udviklingen af CoVid19 hen over efteråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *