Medaljer til Ballerup-vandalerne
Softball-kopi.jpg
Glade U-15 vandals-vindere med guldmedaljerne om halsen efter sejren over de forsvarende mester fra Hørsholm. Foto: privatfoto
Softball Danmarksmesterskabet i softball blev en forrygende oplevelse for det lokale hold.

U12- mesterskabet blev i år afviklet i Stenløse og otte kampklare drenge fra Ballerup Vandals var klar til at tage kampen op.

Ballerup Vandals kom godt fra start med sejr over Hørsholm Hurricanes på 9-4, og håbet om en medaljekamp blev vakt til live. Efter at den anden kamp mod Odense Giants, var vundet med 9-7 til Ballerup Vandals, stod det klart, at der ventede holdet en finalekamp.

Finalen blev spillet mod hjemmeholdet Stenløse Bulls.

Efter at have været kommet godt fra start måtte Ballerup Vandals se sig slået af modstanderne med 5-8 i en spændende kamp og velfortjente sølvmedaljer kom med hjem.

Næste mesterskabskamp var for U15 og også her stillede Ballerup Vandals U15 op, og på en solrig søndag mødte de kampklare U15-spillere op på banerne i Gladsaxe.

Her skulle deres to indledende kampe spilles. Deres første kamp var mod hjemmeholdet, og de evige rivaler, Gladsaxe Gators. Der kunne Ballerup Vandals tage den første sejr på 12 -11 efter tre neglebidende innings. Den anden kamp spillede de mod Østfyn Oysters og efter endnu sejr, på 13-7, stod det klart, at turen gik mod Hørsholm, hvor medaljekampene skulle spilles.

I finalen skulle Ballerup Vandals møde de regerende mestre Hørsholm Hurricanes. Vandalerne kom rigtig godt fra start og så sig aldrig tilbage. Efter 3,5 inning kunne de kåres som guldvindere af danmarksmesterskabet i U15 rækken med resultatet 17-7.

Det var andet år i træk, at klubben fik medaljer i begge rækker. Sidste år var det guld i U12 og bronze i U15

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *