Med alderen kommer fornuften
Debat Kommentar til Ballerup Bladets artikel omhandlende Ballerups borgerrådgiver, der som ung, ikke kunne se sig selv i et møde med Dansk Folkeparti.

Borgerrådgiver Nina Palle, har været ung som alle andre.

Livet er langt og lykken er bedre forståelse for individers mangfoldighed.

Jeg kan konstatere, – at Nina Palle med alderen har mødt lykken og mangfoldigheden, da jeg har haft mange møder med netop Nina. Vi har altid været på god talefod og har (som nogen kunne formode) ingen problemer med samarbejdet. Nina og jeg er begge blevet ældre, og med alderen kommer fornuften snigende. Ser frem til flere møder med Nina, hvor vi sikkert vil grine lidt over artiklen.

Jeg vil som Nina gjorde i artiklen, afslutte en sætning.
Jeg går aldrig ..

Op i fortidens fortolkninger, men i nutidens faktuelle sandheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *