LSF fik øretæve i Greve
fodbold Weekendens ,kamp mellem LSF og Greve blev en ærgerlig affære for LSF-holdet, der var på udebane.

Det hele startede som lyn og torden og efter bare 3. minutter fik LSF det første mål. En clearet bold blev sendt retur og her var Jacob Søberg ikke nået at komme væk og pludselig stod han helt alene med Greve-keeperen og så stod det 1-0.

Greve gav bolden op og gode kombinationer gav dem en chance – og den scorede de på via den ene opstander – og der var der spillet 4½ minut.

Man skulle bare vente til det 9. minut, så kombinerede Greve-spillerne sig igennem i venstre side og også her kom en spiller fri og så stod det 2-1.

I det 15. minut fik LSF hjørne og som i sidste weekend så var Rasmus Thomsen trukket med frem og fik hovedet på og så var de lige vidt – 2-2.

Derefter lurede alle lidt på hinanden.

Begge hold er kendt for god organisation og godt forsvarsspil, men Ikke i dag og det gav for den neutrale tilskuer en rigtigt underholdende kamp.

Nu skulle der pustet ud og kampen ”satte sig lidt’. Der skete ikke så meget, bortset fra en enkelt stor hjørnesparkschance til Greve og der kunne fløjtes til halvleg.

Ingen af holdene scorede i de første 10. minutter efter pausen Men Emil Bjerregaard fik en stor chance, som dog blev reddet af Greve-keeperen.

Men så besluttede LSF at give lidt gaver væk.

Et minut senere fik Greve nemlig bolden og byggede et angreb op. Bolden kom indover og tilfældigt fik en Greve-spiller fat i den og sparkede den i kassen.

I det 69. minut fik Greve en friløber og to minutter senere forærede LSF dem bolden så stod det 5-2 til hjemmeholdet og det så ret håbløst ud.

Alt håb var dog ikke ude da Scott scorede på et straffespark med et kvarter igen.

Men nu stod Greveholdet bare og forsvarede og sparkede bolden væk. LSF kunne ikke og Greve ville ikke lave flere mål og så fusede kampen langsomt ud og det endte med et nederlag til LSF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *