Har du talt med din afstands-guide i dag?
Vagt-03-41-20.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aftandguiderne i Ballerup Centret skal sørge for, at kunderne holder den nødvendige afstand. Her er det vagt Christian Kryger, der med venlighed og smil sørger for, at folk holder til højre Foto: Kaj Bonne
Indkøb Siden fredag sidste uge har man kunne møde afstandsguider i Ballerup Centret, der hjælper kunderne med at huske at holde afstand. ”Kunderne er søde til at passe på hinanden,” siger centerchef Christer Thorell.

Hold til højre og husk at holde afstand. Det er efterhånden en vane for kunderne i Ballerup Centret, der ligesom kunder i øvrige butikscentre og butikker, siden foråret har skullet vænne sig til nye adfærdsmønstre, når man handler.

Siden fredag har der ydermere været dagligt to afstandsguider, der sørger for at sikre, at den nødvendige afstand bliver overholdt.

”Vi skal holde balancen mellem at overholde restriktioner, som vi følger til punkt og prikke og samtidig sørge at folk får en god shoppingoplevelse, når de handler i Ballerup Centret. Og vores butikker og personale er virkeligt gode til at hjælpe kunderne til at passe på hinanden. Meget kan gøres med smil, humor og glimt i øjnene,” siger Christer Thorell.

Nye krav

Afstandsguiderne eller opsynspersonerne skal være med til at sikre, at retningslinjerne bliver overholdt. Den 25. september indførte regeringen nemlig krav om at alle detailhandel og butikscentre overholder restriktioner i forhold til Covid-19.

”Det er vores normale vagter, men vi har yderligere to, der fungerer som afstandsguides, der minder kunderne om at følge reglerne,” siger Christer Thorell.

Han vil ikke vove et bud på, hvor meget centret har mistet på bundlinjen siden nedlukningen i marts, men glæder sig over, at kunderne hurtigt kom tilbage, så snart butikkerne åbnede igen.

På en skala fra 0- til 10 hvor meget glæder du dig, som centerchef, til at der kommer en vaccine mod Covid-19.

”Det bliver nok 15. Der er ingen tvivl om,at vi alle sammen glæder os til, at tingene bliver mere normale,” siger Christer Thorell.

Brug feriepengene

I disse dage kan man ansøge om få sine indefrosne feriepenge udbetalt, og det er et lyspunkt hos centerchefen.

”Mange af de penge skule da gerne lande hos os. Og selvom jeg elsker sol og varme, så håber jeg også på lidt efterår med rusk og regn, som folk kan købe nye støvler og vinterfrakker,” siger Christer Thorell.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *