Giv hjemmets vægge det rette udtryk med flotte plakater
ballerupbladet.dk-citatplakat.dk-20-10-2020.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Ingen løsning er nemmere, når det kommer til at skabe stemning i hjemmet, end at pryde væggen med flere forskellige slags plakater.

Læs mere lige her om de mange slags plakater, du kan støde på ved dedikerede plakatforhandlere. Her taler vi bl.a. plakater med tekst, plakat guides, abstrakte plakater og vintage plakater. Hos nogle steder kan du endda lave dine egne.
Med så mange muligheder inden for både de rene kunstplakater og de mere praktiske plakater, der indeholder værdifuld information, er det svært at blive klog på, hvilke du skal vælge. Her får du pointers at gå videre med, så at du kan give værelsets vægge rette udtryk.

Fotoplakater giver et vindue til det eksotiske
Længes du efter udlandet, kan fotoplakater være den rigtige løsning. Her har ingen kunstner med sine penselstrøg skabt et landskab eller dyr, der ser anderledes ud, end det gør i virkeligheden. Plakater med fotos af især dyr fra den afrikanske savanne er meget populære, hvor du fx kan få en løve, en elefant eller zebraer op at hænge som et vindue til det eksotiske.

Find den rette plakat med tekst
Plakater med tekst kan være citatplakater, hvor du enten får andres eller dine egne visdomsord op at hænge. De kan også rumme sjove definitioner på ord, og meget populære er guides, der fx er opskrifter på lækker mad, hjælper dig med at forstå vaskesymboler eller oplyser om forskellen mellem øltyper. Tekstplakater er altid flot opsatte og har illustrationer.

Masser af kunstplakater til hjemmet
Kunstplakater er gode til at skabe et fikspunkt i rummet, som opmærksomheden kan vende sig mod, frem for at du eller gæsterne stirrer ud i den blå luft. Her kan du vælge mellem danske originalværker eller vintage og retro plakater, som er genoptryk af velkendte og flotte designs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *