Flere medarbejdere muligvis forgiftet i testcenter
Testcenter-1-e1603721382514.jpg
For nylig flyttede testcenteret i Ballerup fra hvide telte ved Super Arenaen til et nyt indendørs center på Energivej, hvor der både var adgang for gående og et spor til drive-in. I sidste uge blev flere medarbejdere indlagt med symptomer på kulilteforgiftning. Foto: privatfoto
Usundt Sidste uge blev flere medarbejder på det nye test-center på Energivej indlagt med symptomer på kulilteforgiftning. Nu er alle drive-in-testcentre i regionen midlertidigt lukkede.

Pludselig kvalme, svimmelhed, åndenød og hovedpine.

En kvindelig medarbejder på det nye Covid19-testcenter på Energivej måtte i sidste uge gå syg hjem fra arbejde og lå syg hjemme i flere dage.

Kun få dage ftere blev flere andre medarbejdere fra samme nye testcenter indlagt med samme symptomer, der er identiske med symptomer på kulilteforgiftning.

Det oplyser en medarbejder, der ønsker at være anonym, til Ballerup Bladet.

Mulig forgiftning

Det nye Covid19-testcenter på Energivej er både for gående, men har også et drive-in spor. Og det er altså her, at der angiveligt er opstået kulilteforgiftning, da porten til selve indkørsel blev lukket og udluftningen ikke er tilstrækkelig.

Region Hovedstaden har kendskab til de medarbejdere, der har fået symptomer, men siger til Ballerup Bladet, at der ikke er noget, der tyder på, at det er kulilteforgiftning.

”Vi har fået foretaget en luftmåling, og der er ikke forhøjet kulilte i luften,” lyder det fra kommunikationsafdelingen i Region Hovedstaden.

Regionen tilføjer, at de drive-in testcentre, der er i regionen, er lukkede, mens undersøgelsen af forholdene i Ballerup pågår.

Det er fortsat muligt som gående at blive testet i Covid19-centret på Energivej.

”Vi tager det meget alvorligt, og nu skal vi have undersøgt, om der kan have været tale om kulilteforgiftning”.

2 kommentarer om “Flere medarbejdere muligvis forgiftet i testcenter”

  1. Martin Jensen siger:

    Ikke underligt
    Der er gået sport i at ankomme i bil
    Lange køer med motoren gående !

  2. Gitti Andersen siger:

    Da jeg var der i august måned, slukkede man altså for motoren, mens man ventede i kø og naturligvis også mens man fik taget testen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *