Mester i dressur
Dressurmester-kopi.jpg
Linea Hansen vandt i weekenden vestegnsmesterskabet i dressur på sin hest Bella. Foto: privatfoto
Ridning På Ballerup Rideklub mærker man, at der er kommet godt gang i stævnerne, og ikke mindst de årlige mesterskaber, der i mange tilfælde er blevet udskudt pga stævneaflysninger i Coronaperioden.

I denne weekend var det ponyrytteren Linea Hansen Høst på 14 år og hendes pony Bella på 11 år, som red og vandt Vestegnsmesterskabet i dressur, der blev afholdt på Glostrup Rideklub.

Linea har haft Bella siden sidste sommer, og de har på den korte tid opnået mange flotte resultater, bl.a. vandt de i år inden nedlukningen Vestegnspokalen og i 2019 Vestegnsmesterskabet i spring. Linea og Bella er gode til både spring og dressur og derfor fik de også en flot 3. plads til det kombinerede distriktsmesterskab, som blev afholdt i august og hvor konkurrencen både bød på spring og dressur.

I næste weekend går turen igen fra Ballerup Rideklub til Glostrup, hvor Linea og Bella skal forsvare deres titel som Vestegnsmestre i spring.

Linea har Bella opstaldet på Ballerup Rideklub, hvor Linea har redet siden hun fik sine første timer på rideskolen.

Efter noget tid var hun så dygtig at hun kunne få rideskolepart på en af klubbens ponyer, og nu har hun altså egen pony og kan kalde sig Vestegnsmester.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *