Medaljer til Ballerup Rideklub
Ballerup-rideklub-2-kopi-1.jpg
En guldmedalje fik Laura Høj Vraa ud af sit flotte ridt lørdag. Foto: privatfoto
Ridning I weekenden blev der afholdt både klub og distriktsstævne på Ballerup Rideklub og det blev en god weekend for den lokale rideklub.

Dette var også stævnet hvor de årlige distriktsmesterskaber i Distrikt 1 (svarende til cirka Storkøbenhavn) skulle afgøres i dressur både individuelt og for hold.

Det individuelle mesterskab gik over to dage, hvor der lørdag blev redet MB0 og søndag MB1.

Lørdag eftermiddag red Laura Høj Vraa og hendes hest Østerkjær Filucca sig til en flot score på 68,007 procent, hvor en lille fejlridning gjorde, at de lagde sig under en procent fra førstepladsen.

På andendagen søndag skulle det tabte derfor indhentes, og det gjorde de med et flot resultat på 67,523 procent som var præcis nok til at sikre dem en samlet førsteplads og dermed guldmedalje i distrikts-
mesterskabet i dressur
2020.

Søndag var de fire ryttere Michala Fagerlind, Anne Cathrine Amtrup, Lisa Sinnerup Gress og Mette Augustesen også klar til at kæmpe for holdmesterskabet.

Holdmesterskabet gik i klasserne LA1, LA2 og LA4, hvor resultatet for rytterne blev lagt sammen til en samlet holdscore.

Alle fire ryttere fra Ballerup Rideklub red nogle gode programmer med gode procenter og endte med et samlet resultat på 202,626 procentpoint, hvilket i det samlede hele
endte med at give en andenplads og sølvmedalje til holdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *