LSF overvandt Allerød
fodbold Der var lagt op til en dramatisk kamp i weekenden, da LSF mødte Allerød på en våd bane.

Det våde underlag gav begge hold visse problemer i starten. Det var som om, at bolden kom lidt hurtigere end beregnet og det gav ikke rigtigt et overtag til nogen af holdene.

LSF kom godt over kanterne og da Jacob Søberg – der igen spillede en god kamp – sparkede bolden indover blev den mødt af Mathias Beck der dog sparkede bolde ved siden af.

Kampens detalje kom efter et kvarter spil. Allerød fik etableret et angreb og sendt en af deres spydspidser afsted.

Han sparkede resolut på mål og her kom en årvågen løve i kassen – Bjerregaard – på arbejde da han i fuld længde fik pareret det flotte skud.

Det bølgede lidt frem og tilbage, men langsom fik Smørum-drengene et mindre overtag.

Det blev til fulde udnyttet i det 35. minut, da Mads Holden spillede Martin Soelberg fri og alene med målmanden sparkede han den i kassen til 1-0.

Lige inden pausen skete der noget, der kunne del vandene. En Allerød-spiller trak på tværs inde i feltet og han blev væltet omkuld. Straffespark?

Det dømte dommeren ikke til stor fortrydelse for Allerød-spillerne, men havde han dømt det, så var der nok heller ikke nogen, der kunne brokke sig over det.

Holdene var dårligt kommet ud fra pausen, da LSF forærede bolden til en Allerød-spiller, som sagde ja tak og spurtede mod mål, men heldigvis slap Smørum-holdet med skrækken, da han sparkede forbi.

Spillet bølgede frem og tilbage uden at der kom nogle kæmpechancer ud af det. Der var mange ’lige-ved-og-næsten’-situationer, men ind ville bolden ikke – trods chancer i begge ender.

Stormen blev redet af og LSF vandt en god 1-0-sejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *