En ommer i Måløv
Debat Måløv fik for et par år siden en tilbygning til biblioteket. Ikke just en arkitektonisk perle, men dog brugbar.

Det negative er imidlertid regnvandsafledningen, der foregår gennem en åben rende opbygget i rustent jern. I sig selv hæslig grim og med uappetitlige associationer til sydens åbne kloakrender.

Hvad der gør situationen værre er den tankeløse fjernelse af hækken mod p-pladsen. Hækken siede det værste papir, plastik, blæst og biludstødning fra. Men nu er hækken fjernet, og resultatet ses i renden og i haven. Begge steder flyder det jævnligt med papir, plastikemballage og alle mulige intime uhumskheder. Om efteråret blandet grundigt op med visne nedfaldsblade.

Altså alt i alt en ommer. Dæk dog den hæslige rende til og plant en ny hæk. Haven ville blive mere intim og ugenert, og hækken ville kunne opfange skraldet, der fortsat uvægerligt vil blæse ned i henholdsvis rende og have.

Det var jo ikke tanken, at vi frivillige i den lille havegruppe også skulle være kommunale renovationsarbejdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *