Disse tips forvandler dit hjem på ingen tid
ballerupbladet.dk-www.tinekhome.com-14-09-2020.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: Det siges, at et hjem typisk afspejler dem, som bor der. Det betyder også, at indretningen og hjemmets løsninger ikke er permanente, og ofte kan man få lyst eller et behov for at ændre indretningen eller farverne. Synes du, at dit hjem trænger til en kærlig hånd, så kan du her få tips til, hvordan du nemt og hurtigt kan forvandle dit hjem.

Undersøg tendenserne indenfor indretning
Der er mode og tendenser indenfor boligindretning, såvel som der er indenfor tøjbranchen. Hvis du synes, at du har svært ved at sætte en finger på, hvad der skal ændres, kan du med fordel søge inspiration i nutidens tendenser og trends indenfor indretning. F.eks. er bambusmøbler blevet populære, og dem kan du finde et stort udvalg af på https://www.tinekhome.com/da/.

Leg med farver i hjemmet
Den skandinaviske indretningsstil byder på neutrale farver og stilrene linjer, og det kan i nogle tilfælde få hjemmet til at virke lidt personlighedsløst og koldt. Hvis du er frisk, kan du eventuelt forsøge at lege med farver i hjemmet, så det giver mere personlighed og mere lethed i hverdagen. Det siges også, at farver gør en glad, og jo flere farver jo bedre er det.

Mal en væg eller to
Har du hverken tid, lyst eller økonomi til at finde helt nye ting til dig hjem, så kan du nøjes med at male en væg eller to. En malet væg kan gøre mange ting for et rum – eksempelvis kan det gøre det mere hyggeligt eller større alt afhængigt af, hvilken farve du vælger. At male en væg tager ingen tid, og du vil hurtigt kunne se resultatet af arbejdet.

Forsøg at flytte rundt på dine møbler
Ofte kan man blive træt af, hvordan ens indretning er, og leder du efter en hurtig løsning, kan det være, at du skal forsøge at finde nye indretningsløsninger til dine rum. Selvom du bruger de samme møbler, vil en ny placering af dem gøre, at rummene igen føles nye, og de vil give dig en fornemmelse af, at du har gjort meget med meget lidt.

Leg med gardiner, tæpper og andre tekstiler
Farver kan gøre meget i et hjem, men det kan forskellige tekstiler også. Tekstiler kan både få dit hjem til at føles mere hjemligt og hyggeligt, mens det også kan få dit hjem til at føles mere indbydende. Eventuelt kan du lege med lange legende gardiner i stuen, eller måske skal du have fat i et tæppe eller to til sofaen. Der er mange forskellige muligheder.

Malerier og billeder på væggene kan gøre en stor forskel
Har du svært ved at gøre dit hjem personligt, eller synes du blot, at dine vægge er kedelige og hvide, så kan det være, at du skal pynte dem med malerier og billeder. Lav eksempelvis en billedvæg af dine familiemedlemmer og gode venner eller invester i fine plakater med flotte motiver. Husk på at billederne altid kan udskiftes, hvis du synes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *