Coronavenlig uhygge i Måløv
Halloween-i-Maaloev-2019-24.jpg
I år har Halloween i Måløv tyve års jubilæum, men på grund af corona-situationen kan arrangementet ikke afholdes. I stedet opfordrer arrangørerne bag Halloween i Måløv til at beboerne i Måløv udsmykker deres have eller terrasse og så kan familierne gå en corona-venlig aftentur og se flotte græskar. Foto: Arkivfoto: Mia Lundholm
Uhygge Årets halloween i Måløv bliver (heller ikke) som det plejer. Men arrangørerne har sørget for en alternativ fejring af de døde.

Måske skulle man overveje at lave en maske så uhyggelig, at den kunne skræmme corona-virus væk.

Men det er vist sin sag.

Halloween i Måløv, der i år kan fejre 20 års jubilæum, og som normalt kan samle 7.500 mennesker på gader og stræder, er også aflyst.

Og så alligevel ikke.

For arrangørerne bag halloween synes det ville være for ærgerligt slet ikke at holde noget, og derfor har de taget initiativ til at holde en alternativ halloween.

”Vi synes, at det ville være for ærgerligt at aflyse festen, især i år hvor vi har 20 års jubilæum, men vi kan jo af gode grunde ikke holde det, som vi plejer. Derfor opfordrer vi beboerne til at pynte deres hus, have eller terrasse og så laver vi et kort over de pyntede steder, som familier kan gå forbi i løbet af aftenen,” siger Sune Lohse der er formand for Halloween i Måløv.

Vil du være med som planlægger og afvikler af denne alternative fejring af halloween, så tilmeld dig med navn og adresse ved at sende en mail senest den 10. oktober til info@halloweenimaaloev.dk.

Derefter samler arrangørerne tilmeldingerne og lægger et oversigtskort på hjemmesiden halloweenimaaloev.dk.

Kig uden at klumpe

Familier og par kan så bruge kortet til at gå rundt og opleve de pyntede haver, vinduer, altaner og butikker i den rækkefølge de selv foretrækker – og uden at klumpe sig sammen.

På selve aftenen 31. oktober vil arrangørerne sætte halloween­lygter op ved de adresser, som er tilmeldt, for at markere, hvor der sker noget.

”Det kan blive en rigtig fin aften, og vi håber, at mange vil deltage og være med til at udsmykke deres forhaver,” siger Sune Lohse.

Så find dit uhyggelige kostume frem og snit græskar, så du kan gøre din have eller terrasse klar til uhyggeligt hyggelig aften.

Læs mere på halloweenimaaloev.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *