Bronze på ponyen
Ponydressur-kopi.jpg
Sofie Thomsen fra Skovlunde fik en flot bronzemedalje ved DM i ponydressur. Foto: privatfoto
Ridning Sofie L.B. Thomsen fra Skovlunde fik for nylig bronzemedalje i DM i ponydressur.

Sofie Thomsen, er en af Vestegnens Rideklubs alleryngste medlemmer. Hun startede som 4-årig, hvor hun red på klubbens lille Shetlandspony og var nu med til sit første DM som 9-årig på egen pony.

Danmarksmesterskabet i ponydressur blev afholdt den 13. til 16. august på Hovgaard Rideklub.
Sofie Thomsen havde kvalificeret sig til at deltage i ponydressur i kategori 3, hvor hun var den yngste blandt deltagerne.

Sofie og hendes pony, Meraviglioso Stallone V., dannede det perfekte team i deres første DM sammen. Op til deltagelsen havde de god hjælp fra berider Lars Rasmussen og fin støtte af træner Marie Mikkelsen.

Der opstod dog lidt ekstra spænding under mesterskaberne, da der viste sig at være en fejl i sammentælling af points, og Sofie fik først efterfølgende sin medalje.

Det tog dog ikke glæden fra det opnåede resultat, som blev fejret med bravour hjemme i Vestegnens Rideklub. Sofie, gik desværre glip af præmieoverrækkelsen under selve mesterskabet, men hun skulle ikke snydes for den fantastiske oplevelse, det er at stå på podiet.

Klubbens medlemmer gik derfor sammen og holdt et fint arrangement med mange glade ryttere, forældre og søskende, en kæmpe kage og ikke mindst den lokale præmieoverrækkelse på podiet.

Dermed blev det en fantastisk dag for alle i klubben og ikke mindst for Sofie, som nu kan føje den første medalje til sin samling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *