3 skridt til salg af din bolig
ballerupbladet.dk-husavisen.dk-21-09-2020-scaled.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Der kan være mange årsager til, at du overvejer at sætte dit hus på markedet, men når det kommer til salg af boliger, så er der altid mange ting, du skal tænke over først.

Står du allerede midt i denne proces, så kan du på husavisen finde masser af specifik vejledning til de forskellige dele af salget.

Er du derimod først nu begynde at overveje et hussalg, så kan det måske være meget rart lige at danne dig et overblik over, hvad det indebærer. Det er hvad, vi har forsøgt at skabe her.

1. Hold fingeren på pulsen, og hold øje med markedet
Noget af det der kan gå hen og gøre det uoverskueligt at skulle sælge, er frygten for, at det bliver svært. Markedet har det nemlig med at ændre sig meget.
Det kan altså være en god idé, at du holder øje med, hvad der sker på markedet. Ligger huse som dit ofte længe, eller er der en stor efterspørgsmål?
Efterspørgslen kan nemlig være med til at bestemme, hvor meget du kan få for et salg af din bolig.

2. Få en vurdering af dit hus
Det næste du skal finde ud af, er, hvad huset rent faktisk er værd. Både markedets tendenser og dit hus’ værdi er godt at have med i dine overvejelser, inden du sætter dit hus på markedet.
For at få en vurdering skal du kontakte en ejendomsmægler. Han eller hun vil kunne lave en realistisk vurdering af huset, og så kan I sammen snakke om, hvad der skal ske derfra.

3. Sæt huset på markedet
Føler du dig tilfreds med din ejendomsmæglers vurdering og tryg ved det nuværende marked, så er du faktisk klar til at sætte dit hus til salg.
Er det det du vil, kan din ejendomsmægler lede dig trygt videre hele vejen fra boligannonce til overdragelse af nøglerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *