Vi har ikke opgivet de grønne områder
læserbrev Kære Jesper Mau. Tak for dit læserbrev om de grønne områder i kommunen. Jeg kan berolige dig med, at Ballerup Kommune ikke har opgivet at holde de grønne områder.

Kære Jesper Mau. Tak for dit læserbrev (Misligholdte grønne områder) om de grønne områder i kommunen. Jeg kan berolige dig med, at Ballerup Kommune ikke har opgivet at holde de grønne områder.

Når det er sagt, så er jeg enig med dig i, at det desværre langs mange af stierne ikke ser godt nok ud. Det er vi allerede i tæt dialog med vores entreprenør om. Vi har pointeret, at forholdene langt fra er acceptable.

I den forbindelse skal man naturligvis være opmærksom på, at det nogle steder vil være en privat grundejer, der har ansvaret for klipning af beplantningen. I disse tilfælde tager vi kontakt til grundejeren, så det kan blive bragt i orden inden for de formelle tidsfrister, der findes på området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *