Trygheden tilbage i hele Ballerup
læserbrev Igennem en længere periode har beboerne omkring Centrumgaden følt sig utrygge på grund af utilpassede unges ophold og opførsel i området.

Igennem en længere periode har beboerne omkring Centrumgaden følt sig utrygge på grund af utilpassede unges ophold og opførsel i området. På den baggrund var blandt andet bænkene i gaden blevet fjernet for at forsøge at undgå unødig sammenstimlen og ophold, som var med til at skabe utryghed.

Heldigvis er der mange gode kræfter, som ønsker at gøre noget ved problemet. Før sommerferien deltog jeg således i et stort anlagt borgermøde på biblioteket om problemet, hvor en lang række beboere og handlende fra Centrumgaden deltog sammen med både politiet, kommunens SSP og ungeindsats for at finde frem til løsninger.

Jeg synes, at det var et konstruktivt møde og det ser da også ud til, at der er kommet noget ud af det.

Det var derfor en glæde at læse her i Ballerup Bladet i slutningen af juli måned, at en borger i Centrumgaden roste politiets indsats, hvor de midt i sommerferien tog hånd om en flok unges uhensigtsmæssige og støjende opførsel i gaden.

Lad os håbe, at den positive udvikling i Centrumgaden (og i hele kommunen) fortsætter og det også igen bliver muligt at få bænkene tilbage i gaden til glæde for ældre og gangbesværede.

For det skal være trygt at bo og færdes i alle bydele af vores kommune.

1 kommentar om “Trygheden tilbage i hele Ballerup”

  1. John D siger:

    Der er kun en ting som hjælper, og det er mere synligt politi. Alt andet er fordyrende lappeløsninger. Til trods for nedtagning af bænke, opsætning af dyre pullerter og kamera, kan enhver som tager en tur igennem gågaden en sen aften, ved selvsyn konstaterer at det stadig bliver solgt/røget hash ved slikbutikken og parkeret ulovligt ud for arbejdernes landsbank.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *