Tre nye hold med fokus på ryggen
Med en ny sæson følger også nye muligheder - blandt andet hos Ballerup Motion, der udvider paletten af træningstilbud med tre nye rygtræningshold.

Med en ny sæson følger også nye muligheder – blandt andet hos Ballerup Motion, der udvider paletten af træningstilbud med tre nye rygtræningshold.

Fokus ligger på funktionstræning, som styrker den enkeltes krop, så den kan klare hverdagens belastninger – uden at belastninger bliver til overbelastninger, med for tidlig nedslidning til følge.

På rygtræningsholdene trænes både stående, siddende på stole og liggende på gulv. Der bruges også rekvisitter som elastikker, håndvægte og mindre træningsbolde – hvis man vil.

I træningen indgår både styrketræning, smidighed og kredsløbstræning, men også elementer af balance, koordination og vejrtrækning.

På det nye, særlige ’tema træningshold’ er det også rygtræning, der er i fokus, men der undervises med henblik på at give deltagerne en bred indsigt i hele kroppen, dens opbygning, funktioner, muligheder og begrænsninger. Hver gang indeholder et tema – eksempelvis kredsløbet, åndedræt, kroppens holdning og lignende.

Hvis man har lyst til at høre mere, kan man kontakte formanden for Ballerup Motion, Anders Dalgaard, å 51554714 eller anders.dalgaard@tdcadsl.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *