Misligholdte grønne områder
læserbrev Har man helt opgivet at holde de grønne områder her i kommunen? Flere steder skal man nærmest have en machete for at komme hen ad fortovet.

Har man helt opgivet at holde de grønne områder her i kommunen? Flere steder skal man nærmest have en machete for at komme hen ad fortovet.

Eksempelvis når man kører på cykel og skal op på stisystemet ved Kornvænget ved Ballerup Boulevard. Der var engang to cykelbaner, nu er der kun en tilbage, da vegetationen har overtaget. Mange steder er der høj bevoksning i midten af fortovet og jeg kunne blive ved…

Når man så endelig gør noget, så massakrerer man bare det hele og hakker alt ned i ankelhøjde, så den oprindelige beplantning bliver overtaget af ukrudt.

Det er som om, man overhovedet ikke har nogen faglig stolthed, i det man foretager sig. Flere steder gider man ikke engang at fjerne det, som man har hakket ned. Og tilsyn med grundejere er ikke-eksisterende.

Det er ikke bare grimt men decideret pinligt at være vidne til i hverdagen. Man kan tydeligt fornemme, når man er kommet til kommunegrænsen, for der er meget pænere på den anden side.

3 kommentarer om “Misligholdte grønne områder”

 1. Martin Jensen siger:

  Forvaltningen på Kommunen der skal varetage opgaven er ikke 10 øre værd .
  Jeg benytter cykelsti systemerne i kommune dagligt .
  Tunnel systemet under Rugvænget og hold an vej har i årevis ikke været passet .
  Fortovet er med tiden nu kun halv så bredt .
  Hvis opgaven er blevet udliciteret ,så bliver kommunen snydt for arbejdet bliver ikke udført
  professionelt og med stolthed.

 2. Erik Gram, Fuglehavevej 1,Måløv siger:

  Vestforbrændingen brander miljøet, maskineriet klarer hugsten, så enkelt er det bare, vejformænd er en by i provinsen og ikke mindst; de uddannede gartner findes kun i de omkringliggende kommuner, det ses tydelige når vi overskrider kommunegrænserne. Derfor skal der bydelsopdeles, for stoltheden og ambitionerne skal tilbage i det grønne erhverv, Så konkurrancen om den smukkeste veldrevet bydel får en opblomstring, alle kan se sig selv i. Og ikke bare bliver sablet ned af forskellige maskinførere med høreværn og 120 db frekvens som høstområde for forbrændingsanstalters opreklamerede biomasse markedsføring. Så er mindre grønt bedre i spredte områder og faguddannede løsningen i de samlede områder, hvor overordnede hensyn til terræn, udsigt har tungtvejende hensyn at tage. Det kan man ikke pålægge en maskinfører, skal kunne varetage, når han kører langs stier og veje, med sit støjværn for begge øre..

 3. Poul E. Pedersen siger:

  Jeg mener at høre at kommunen vil forandre vor beton-kommune til en grøn kommune.
  Hvilket vil sige at man lader alt grønt gro som det vil.

  Helt efter naturens gang, og således fremme BIODIVERSITETEN, som åbenbart er det slogan vi i fremtiden vil høre når mælkebøtter , skvalderkål m.m. er ved at overtage er de ellers velfriserede kommunale græs-arealer.
  Ballerup tilbage til naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *