Far og søn åbner autogenbrug i Smørum
Michael-og-Morten_2-copy.jpg
Far og søn, Michael og Morten Sahl Christensen, har åbnet autogenbrug på Hassellunden 1. Foto: privatfoto
Firmanyt Et nyt miljøgodkendt autogenbrug med fokus på bæredygtighed, service og kvalitet er åbnet i Smørum. Det er far og søn, der efter mange års drømmerier har slået dørene op til skrotbiler og et kæmpe reservedelslager.

Lige inden corona lukkede landet ned, slog Hassellund Autogenbrug dørene op. Med målet om at genanvende skrotbiler 100 procent – og derved reducere miljøpåvirkningen fra et ellers udskældt transportmiddel – startede Michael og Morten Sahl Christensen deres nye autoophug på Hassellunden 1 i Smørum.

”Biler har, med rette, generelt ikke ry for at være særligt miljøvenlige og bliver ofte udskældt i bæredygtighedsdebatterne. Vi kan personligt ikke gøre meget for at sænke deres CO2-udledning i hverdagen, men vi kan gøre noget ved det aftryk, en bil efterlader, når dens dage er ved at være talte,” siger Michael Sahl Christensen.

En mangeårig drøm bliver til virkelighed

Som efternavnene indikerer, er Smørums nye autogenbrug ejet og drevet af far og søn.

”Vi har i mange år snakket lidt løst og fast om at starte noget sammen, men det er altid blevet ved tanken. Så opstod denne mulighed, og pludselig begyndte det hele at tage form og blive virkeligt. Timingen var måske bare lidt uheldig, og det har da gjort de første par måneder ekstra interessante med et par lange familiesamtaler efter arbejdstid” fortæller Morten Sahl Christensen med et smil og refererer til, at Hassellund Autogenbrug åbnede, lige før corona gjorde sit indtog.

Det er dog ikke første gang, at far og søn arbejder tæt sammen. Michael og Morten har før repareret biler og drevet værksteder i tæt parløb, både under eget navn og hos kædeværksteder, hvor de har fået testet deres evner til at arbejde sammen og løse problemerne, når de opstår.

”Nogle vil måske være lidt bekymrede ved at skulle arbejde så tæt sammen med et familiemedlem, for kan man overhovedet finde ud af at arbejde sammen? Og kan man lade arbejdsdagens problematikker blive på kontoret? Men vi ved, vi fungerer godt sammen. Og biler er vores begges helt store passion, så det er faktisk bare fantastisk at kunne snakke om det hele dagen,” siger Michael Sahl Christensen.

 

Man kan se mere på:

www.hassellundautogenbrug.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *