Støtte til børne- og ungdomsarbejdet
Kampsport-Sydbank-2-copy.jpg
Aamir Bashir, der er afdelingsleder i Sydbank i Ballerup, havde en flot gave med til Ballerup Kampsport Center. Formand Claus Thomsen tog glad imod checken på 25.000 kroner.
kampsport Ballerup Kampsport Center fik i sidste uge besøg af Aamir Bashir, der er afdelingsleder for Sydbank i Ballerup.

Med sig havde han en gave som blev overrakt til klubbens leder Claus Thomsen.

Gaven var en økonomisk håndsrækning på 25.000 kroner til klubbens udviklende foreningsarbejde for især børn og unge – herunder indsatsen med at lære teenagepiger selvforsvar.

Selvforsvar for teenagepiger var en af fem forskellige sommerferieaktiviteter, som Ballerup Kampsport Center afholdt i første uge af skolesommerferien, hvor der var tilmeldt i alt 80 børn.

”Arbejdet med børn og unges udvikling er noget som vi støtter meget op om. Det er vigtigt at børn og unge vokser op med sunde værdier. Jeres arbejde herfor betyder utroligt meget,” sagde Aamir Bashir, da han overrakte gaven fra Sydbank.

Aamir Bashir roste også klubbens flotte lokaler, der er fundament for udviklingen.

”Klubben udnyttede tiden under corona-nedlukningen til at gøre træningsfaciliteterne endnu bedre. Flere forbedringer er på vej, og støtten fra Sydbank vil helt sikkert også blive brugt hertil,” oplyser klubleder Claus Thomsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *