Sæt feriehjernen i sving
Skak-Kondiskak2_Pressefoto_Dansk_Skoleskak-copy.jpg
Der er masser af sjove minispil og øvelser på programmet, når Dansk Skoleskak kommer til Ballerup med deres ’Brain Booster Camp’. Foto: Dansk Skoleskak
Børn og unge kan spille hjernen skarp på Dansk Skoleskaks sommerferiecamp, Brain Booster, der kommer til Ballerup den 27. juli.

Der kan hurtigt gå lidt for meget computerspil og dovenskab i den, når ungerne holder seks uges sommerferie. Derfor kan det være en god idé at få ’boostet’ de ferieramte hjerne lidt inden skolestart.

Dansk Skoleskak står bag sommerferiens ’Brain Booster Camps’, hvor børn og unge i alderen 8 til 16 år kan få en tiltrængt vitaminindsprøjtning, der sender de små grå på arbejde.

”Tykke bøger og regnestykker er ikke den eneste vej til at blive klog. Man kan også spille sin hjerne skarp via øvelser og minigames på det ternede bræt. Så deltager man på Brain Booster, hvor alle kan være med – uanset skakkendskab – får man både en fed sommeraktivitet og bliver klar til det nye skoleår,” lyder det fra Mikkel Nørgaard, som er læringschef i Dansk Skoleskak.

Gratis at være med

På Brain Booster møder de unge en masse forskellige sociale læringsaktiviteter og en masse nye venner. Det er gratis at være med og deltagerne får ovenikøbet deres helt eget skakspil, diplom og en Booster-t-shirt med hjem.

Brain Booster er for børn og unge mellem 8 og 16 år. Man kan deltage både som nybegynder eller øvet skakspiller – der er plads til alle. Campen arrangeres af Ballerup Kommune i samarbejde med Dansk Skoleskak og tilmelding foregår via Skoleskak.dk/booster.

I Ballerup kommer campen til at foregå mandag den 27. juli klokken 10-16 på Parkskolen, Gl. Rådhusvej 13.

Fotos: Dansk Skoleskak

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *