Politi uge 28
Politilogo-paa-rude.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Kørte uden kørekort

Torsdag den 9. juli klokken 16.52 blev en bil standset på Ballerup Byvej. Det viste sig, at føreren af bilen, en 35-årig mand, ikke havde generhvervet sin førerret. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Ejeren af bilen blev også sigtet for at have overladt køretøjet til den 35-årige. Begge erkendte forholdene i øjeblikket, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Anholdt for spiritus- og narkokørsel

Fredag den 10. juli klokken 22.06 observerede en patrulje en bil i høj fart ved Ballerup Boulevard. Patruljen fik stoppet bilen og føreren, en 23-årig kvinde, fik taget en alkometertest, der viste en for høj promille.

Kvinden blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, og en efterfølgende narkometertest medførte, at kvinden også blev sigtet for narkokørsel. Hun erkendte delvist i øjeblikket.

 

Tyveri i S-toget

Klokken 09.20 søndag den 12. juli anmeldte en 25-årig mand fra Herlev, at han imellem klokken 03.16 og 03.40 havde fået stjålet sin iPhone, imens han havde befundet sig i S-toget kørende fra Ballerup Station til Frederikssund Station.

 

Indbrud i villa

Søndag den 12. juli klokken 18.21 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa på Kastebjergvej i Ballerup i tidsrummet mellem lørdag den 11. juli klokken 09 og søndag den 12. juli klokken 18. Et vindue var brudt op, og der var blandt andet stjålet forskelligt elektronisk udstyr og smykker.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *