Husk lige tandbørsten!… og tandlægen
ballerupbladet.dk-teamtand.dk_.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Der er ikke mange lighedstegn mellem det gamle underholdningsprogram ”Husk lige tandbørsten” og tandlægen. Altså, ikke udover at det er gode råd.

For det ER fortsat vigtigt at huske at gå til tandlægen. Men desværre er der flere undersøgelser, som viser, særligt de yngre pjækker fra tandlægen, da hele 30% ønsker at slipper for regningen. Desværre kan regningen vise sig at komme tilbage i stor stil senere i livet – til stor ærgrelse.

Vi har konsulteret vores egen studievenlige tandlæge – Teamtand i Greve – som fortæller hvorfor tandlægen er vigtig.

Forebyg nu, få flere fordele på sigt
Mange springer deres tandlægebesøg over, fordi de har sunde tænder. I hvert fald føles tænderne sunde, og det kan derfor virke som penge ud ad vinduet, hvis man går til tandlæge uden reelle problemer. Men sådan forholder det sig ikke.

Tandlægen spiller en vigtig rolle i forbindelse med at forebygge senere problemer eller komplikationer. Det er nemlig de regelmæssige rutinetjek, som gør det uligt for tandlægen at bremse uhensigtsmæssige vaner eller opdage små huller.

Det betyder, at tandlægen via rutinekontrol, kan hjælpe dig med f.eks. at undgå større problemer med paradentose eller lukke et lille hul, før det vokser sig stort og kompliceret.

Desuden er de løbende eftersyn med pleje og kontrol med til at sikre dig et sundt tandsæt og et bedre velbefindende. Dine tænder spiller nemlig en stor rolle for dit helbred. Ikke blot ved f.eks. at undgå tandpine eller lignende, men også fordi dine tænder og tyggeevne kan resultere i fordøjelsesproblemer, hovedpine, dårlig søvn etc., hvis et problem forbliver ubehandlet.

Det giver af samme årsag sig selv, at de trods alt mindre udlæg til 1-2 årlige tjek er godt givet ud, kontra at risikere måske endda dyre problemer som kunne være undgået.

Husk at flere tandlæger tilbyder studierabat og ratebetalinger
Det er naturligvis forståeligt, at tandlægen kan være oplevet som dyr, hvis man ikke kan finde plads i sit budget.

Mange tandlæger i dag tilbyder dog studierabat, hvor man pga. et gyldigt studiekort får en procentuel rabat.

Flere steder kan man også afdrage sin regning via ratebetalinger, så man slipper for at betale hele beløbet på én gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *