LSF i oprykningskamp på lørdag
fodbold Så er det alvor for Ledøje-Smørum Fodbold. På lørdag klokken 15 kommer Roskilde KFUM til Smørum for at spille den første oprykningskamp til 2. division.

Så er det alvor for Ledøje-Smørum Fodbold. På lørdag klokken 15 kommer Roskilde KFUM til Smørum for at spille den første oprykningskamp til 2. division.

Det er en ’vind-eller-forsvind-kamp’. Med uafgjort eller Roskildesejr så rykker Roskilde op, men hvis LSF vinder, skal der spilles endnu en kamp i Roskilde den 27. juni.

Smørumholdet har varmet godt op. I sidste uge spillede de to træningskampe. Først mod en kompetent modstander – vennerne fra BSF – med en 2-1 sejr til LSF som resultat. I weekenden var det så nummer et i den anden DS-række, AB Tårnby, der kom på besøg – også her en LSF-sejr – denne gang på 3-2. Så drengene er klar til kampen.

Det store spørgsmål er så, om der må komme tilskuere. I sidste uge blev der lavet nogle generelle regler fra DBU. Hvordan de tolkes og hvad der sker på lørdag, skal bestyrelsen i LSF lige have set på. Så hvis man er interesseret i at overvære kampen, må man lige følge med på LSF.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *