Klassiske perler i Hedegårdskirken
Ezaki-Dragsted-Duo-copy.jpg
Et væld af klassiske perler er på programmet, når den dansk-japanske violinist Bettina Ezaki og pianist Laurids Dragsted giver koncert i Hedegårdskirken.

Efter forårets lukning af samfundet trænger mange nok til at komme ud og opleve noget, og her kunne det intense samspil mellem to talentfulde musikere, der spiller musik af blandt andre Brahms, Ravel, Chopin, Schubert, Bach, måske være en oplagt mulighed.

Duoen har mange musikalske landvindinger i bagagen. De er begge uddannet ved Det Kongelige danske Musikkonservatorium og har turneret med blandt andre Copenhagen Phil, Odense Symfoniorkester, Caroline Henderson, Rasmus Seebach, Hanne Boel, Poul Krebs, Rod Stewart og mange andre.

Der er gratis adgang til koncerten med Ezaki & Dragsted Duo, som finder sted torsdag den 25. juni klokken 19.30 i Hedegårdskirken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *