Fortællinger om afveje og vildveje
Anna-Møller-Foto-Christian-Hoyer-copy.jpg
Foto: Christian Hoyer
Den debuterende forfatter Anna Møller fra Jonstrup slår et smut forbi Skovlunde i én af sine fortællinger.

Den 3. juni sender Anna Møller sin debutbog på gaden. Det er novellesamlingen ’Se, hunden er løs’ med fortællinger om mennesker på afveje og vildveje, skæbnesvangre møder, håbløshed og eksistenser på afgrundens kant.

Historierne handler blandt andet om at forsøge at nærme sig sine medmennesker og om balancegangen mellem både at ville hjælpe, fastholde og besidde dem.

Anna Møller er født i 1984 og opvokset i Jonstrup.

”Da jeg blev færdig med folkeskolen i Værløse, startede jeg i år 2000 på Borupgaard Gymnasium, hvor min mor Merete selv var lærer i dansk, historie og filosofi. Hende havde jeg dog heldigvis aldrig, selvom hendes elever altid greb enhver mulighed for at skamrose hende – især under de berusede gymnasiefester på skolen,” husker Anna Møller.

Diskotek Skoven

Netop den berusede gymnasietid har også fået en lille plads i hendes debutbog, hvor stamdiskoteket Skoven i Skovlunde er med.

”Dengang vi gik i gymnasiet, var Diskotek Skoven det foretrukne sted at mødes i weekenden, og netop det diskotek optræder også i en af mine noveller. Her er en pige på vej til Skoven i bil og fortæller sin chef om en drøm, hun har haft om sin afdøde far,” fortæller Anna Møller, der dog som voksen er flyttet fra området igen. Hun bor nu i Kalundborg sammen med sin mand og to børn.

Anna Møller er uddannet cand.mag i dansk og filosofi fra Københavns Universitet. Hun arbejder som freelanceskribent og anmelder ved blandt andet Kristeligt Dagblad, ELLE, IN og Femina.

Novellesamlingen ’Se, hunden er løs’ udgives på forlaget EC Edition den 3. juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *