Der er bænke på vej
læserbrev Sonja Hansen efterlyser flere bænke i byrummet, og de er på vej. Desværre bliver de en anelse forsinket grundet coronavirussen.

Sidste år fik vi flere bænke ved busstoppestederne, og i år skulle der komme flere bænke i byrummet. Vi har i DF fået sat midler af til bænke, der skal opsættes efter anvisning fra Handicaprådet, Seniorrådet og Ældresagen.

Da de ikke har kunnet mødes til en rundtur i byen grundet corona, så afventer vi deres input. Hvis man har et ønske til placering af en bænk, så er min anbefaling, at man kontakter en af parterne, så de kunne tage ønsket med i deres overvejelser.

Bænkene er fra vores side tiltænkt som et pusterum eller hvil, som Sonja Hansen efterlyser. Derfor er det glædeligt, at ønsket er der, og jeg håber, at vi hurtigt kan få etableret bænkene, så man kan få et tiltrængt hvil i byrummet.

Dette læserbrev er et svar på sidste uges læserbrev ‘Flere bænke, tak’

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *