Danske Smykker
Rough-Diamond.png
SPONSORERET INDHOLD: Kompromisløst dansk design

Danmark har altid været kendt for sin særlige designstil, der altid bygger på tidsløshed og kompromisløs kvalitet. Disse faktorer er også kendetegnende for danske smykker, der bygger på en lang og rig tradition, som andre lande kun kan misunde.

Et smykke skal altid vække glæde og er perfekte som minder om særlige begivenheder livet igennem. Fra det første Dagmarkors i dåbsgave til den ultimative kærlighedserklæring i forlovelsesringen. De er alle symboler på begivenheder i livet og hvem vi er som mennesker. Derfor skal de også være lige så unikke, som vi selv er. Og hvad kan være mere unikt end et smykke med en rå diamant?

Dansk smykkekunst i international topklasse
Maya Bjørnsten, designer og grundlægger af smykkehuset Roughdiamonds.dk i et lille baghus i Bredgade i København, er kendt for at designe danske smykker med naturlige, uslebne rå diamanter i høj kvalitet. Hver eneste rådiamant bliver nænsomt fattet i 14 karat guld, hvidguld eller rosaguld, der sikrer styrke og holdbarhed. Smykkerne skal bæres hver dag og holde lige så længe som diamanterne, som allerede har levet en evighed.

For Maya Bjørnsten og hendes team af guldsmede med ekspertise i de rå diamanter er det vigtigt at hvert eneste smykke lever op til høje standarder og de gennemgår derfor kvalitetskontrol i både designprocessen og ikke mindst i hele processen frem mod det færdige unikke smykke. Der bliver lagt flere timers kærlighed og arbejde i hvert enkelt, da det er vigtigt at de kan bæres gennem hele livet. Som Maya siger med et skævt smil:

Jeg forelskede mig selv hovedkulds i de rå diamanter og har siden fundet mit hjem i deres univers. Men jeg elsker også den rene danske stil, så det var vigtigt for mig at skabe rene linjer i mine unikasmykker og tage det bedste fra Skandinavien med ind i min Boutique. Det er tidløsheden, elegancen og det kraftfulde i ét, der er kendetegnende for danske smykker. Og det er jeg meget stolt af at videreføre i mit univers.”.

 

Til hverdagslivet og til de store fester
Når danske smykker bæres, er det for livet. Ikke kun til den store gallafest eller det lykkelige bryllup, men også til hverdag over frikadeller eller foran fjernsynet. De skal altid bæres med glæde og bringe glæde uanset hvilken ugedag, det er. Maya nyder især de særlige fortællinger om hverdagskærlighed, der ofte træder ind ad døren i det lille Baghus.

Der er næsten ikke noget større end når vi får lov til at møde vores kunder, hører deres kærlighedshistorier. Nogle frier en almindelig onsdag aften, mens andre markerer andre store begivenheder med en af vores smykker med en rå diamant. Hvad de alle har til fælles valgene om at de for det første skal have en rå diamant og at det for det andet skal være et dansk smykke. Det er stort og vi er altid så glade for at være en del af den historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *